lördag 2 augusti 2014

Fullt upp hela veckan

Hej!

Först var det pustvarmt, så vi fick ha på oss fuktiga handdukar Smukke och jag.


Vi skakade av oss dem, men våra tvåbeningar envisades med att lägga dem på oss. Till slut insåg vi att det var ganska skönt.

Sen fick matte för sig att det var dags för mig att bli badad, rakad och klippt. Det var något med att det skulle bli skönare för mig...

Smukke tyckte att det var konstigt att matte bar in mig i badrummet och stängde dörren. Först satt hon utanför, sen sysselsatte hon husse :-) När jag kom ut, så körde jag racet tillsamman med min kompis. Både vi och tvåbeningarna hade jätteroligt. Mattes bilder blev bara suddiga på oss.

Nybadad under mina handdukar tillsammans med Smukke.

Sen är det ligga och torka i i soffan inlindad i mina handdukar. Husse fixade med det och Smukke kom upp för att kolla när vi var klara. Hon tyckte att det var mysigt och det tyckte jag också. Vi somnade tillsammans.

Matte försvann iväg, så jag trodde att det var klart, men när hon kom hem igen åkte jag upp på trimbordet. Smukke var kvar i soffan och kollade.
Det tar ett tag, så till slut somnade hon. Till sist blev matte klar och jag fick min GODIS och komma ner från bordet.

Godistajm!

Husse tog fram snabeldraken (=dammsugaren) och vi hjälpte till så gott vi kunde. Matte fick ta ut oss en kort promenad för att husse skulle bli klar. Det är roligt med en kompis, som gillar att busa ;-)

Nästa dag kom vår veterinär och gav Smukke en spruta och dagen efter kom lillmatte och hennes familj på besök. De hade presenter med till oss. Vi busade så mycket med en av dem att den var trasig nästa dag. Det var tur att matte hade några gömda, som vi fick i stället.

Nya leksaker, för de matte köpte förra gången 
har Smukke tuggat hål på (hihihi).

Vi fick vars en, men vill alltid ha samma, så det blev lite snack sinsemellan innan vi hade löst det hele. Matte sa att det bästa är att köpa bebisleksaker till oss. Undrar vad hon menar med det?

Å så åkte Smukke på träning uppe på trimbordet. Nu var det min tur att få sitta och kolla :-)

Smukke 12 veckor och 7 kg.


Spelevinken Smukke

Sen har vi testat att vara ensamma ganska länge. Först hjälptes vi åt att välta grinden till mattes arbetsrum. Smukke la sig i mattes stol och jag på golvet, sen somnade vi och vaknade inte förrän matte och husse kom hem. 

Idag har vi fått åka en himlans massa i husses bil med allt det fina nya. DET var kul. Jag (och husse) tog promenader och visade Smukke flera av de ställen jag varit på förut medan matte handlade.

Vi därbak i bilen

Alldeles prexis upptäckte husse vad det konstiga ljudet han hört ett tag var. Smukke hade börjat bita på och gräva upp vårt träd på balkongen (!). Hon kan verkligen hitta på bus min kompis.

Bästa kompisarna Pretty och Smukke.

Svansvift och nospussar till er allihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar